Projecte Fluvià

He iniciat el projecte d'anar resseguint el curs del riu Fluvià. La visió de la vida al voltant del riu durant el seu curs des del naixement a la Vall d’en Bas fins a la mar als aiguamolls de l’Empordà, la diversitat de paisatge al llarg del recorregut: muntanya a la capçalera, el pas pels pobles i ciutats (Olot, Besalú, Bàscara, ...), l'agricultura, els aiguamolls a la desembocadura.

La diversitat cromàtica al paisatge durant l’any: Els verds de la primavera, els grocs de l’estiu, els vermells de la tardor, els marrons de l’hivern, la diversitat en la vida al seu entorn, les masies a la capçalera, els parcs urbans a les ciutats, les indústries, les centrals hidràuliques, els equipaments turístics.

Vestigis del passat: Encara hi podrem trobar antics molins, passeres, ponts, .... cal buscar-ho.

El treball durarà el seu temps, són 97 quilometres i no els vull fer en solitari. Hi estic anant-hi amb amics, amb els companys d'AconTrallum (en Raul, l'Eva, l'Iria i en Ferran), i d'altres fotògrafs que de ben segur donaran la seva visió del paisatge i de les persones. En definitiva de la vida al voltant d'aquest riu.

A mida que vagi evolucionant podreu seguir el treball en aquest blog i si hi voleu participar, ja ho sabeu, la porta és oberta, tant sols cal entrar-hi

dissabte, 5 d’octubre del 2013

Blaus i vermells

Panoràmica a la Gola


Després d'una tarda nit de turmenta, un nou intent per aconseguir un cel ben acolorit i reflexat a les aigues quietes de la desembocadura. El cel estava amb núvols suficients, una fila de núvols baixos a l'horitzó que endarrerien l'aparició del sol.

A la llunyania el Montgrí que apareix damunt de boirina.

Be, una sortida profitosa que engreixa el treball del projecte del Fluvià.







10 comentaris:

  1. piękne kolory zachodu i piękne zdjęcia!!!!...serdecznie pozdrawiam..:)

    ResponElimina
  2. M'encanta aquest treball Jordi.
    Un magnífic tractament de la llum.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. A l'acabar la sessió vaig sortir-me una mica decebut, però amb més calma i al davant de l'ordinador vaig veure que encara en podia treure alguna cosa.

      Cel·lebro qu et'agradi

      Elimina
  3. Molt bones Jordi. M'agrada molt els reflexes a l'aigua a l'hora que las vas fer i amb la poca llum que hi havia.Bona feina!!!

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Jordi. Si és ben veritat, es el que té el sol, que surt molt aviat al matí.
      Salut

      Elimina
  4. Uns paissatges de luxe. La segona la trobo perfecta, quina meravella.
    Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. S'han d'unir diversos factors: Anar al lloc, a l'hora precisa, que hi hagin les llums i l'escena i desprès saber-ho aprofitar. Amb la pràctica alguna endevimem.
      Moltes gràcies Ramon per la teva visita i comentari

      Elimina

El projecte està obert a la participació i els teus comentaris seran molt benvinguts.